بستنی با ژله کاکائو به همراه روش درست کردنش
بستنی
مواد لازم (برای ۲ نفر):
بستنی سنتی .................. به مقدار لازم
شیر.................. ۱ و نیم لیوان
آب طالبی .................. ۱ لیوان
شیرکاکائو.................. ۱ لیوان
آب هویج.................. ۱ لیوان
شاتوت .................. به مقدار لازم
کاکائو .................. ۱ قاشق مرباخوری
پودر ژلاتین .................. ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
یک
قاشق مرباخوری پودر ژلاتین را با دو قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط کرده و به
صورت بنماری آنرا خوب حل میکنیم. یک لیوان شیر را با یک قاشق مرباخوری
کاکائو و یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا
کاکائو و شیر حل شود سپس ژلاتین حل شده را داخل آن میریزیم و هم میزنیم و
از روی حرارت برمیداریم.
در دو ظرف بستنیخوری از این مخلوط ریخته
و کمی بعد از سرد شدن در یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد. موقع سرو
کردن روی این ژله، بستنی میگذاریم و سرو میکنیم.
به جای ژله
کاکائو از ژلههای آماده بازار هم میتوانیم استفاده کنیم و یا به جای پودر
ژلاتین از پودر نشاسته استفاده کنیم. مقدار پودر نشاسته دو قاشق غذاخوری
برای یک لیوان شیر است و آنرا مثل فرنی آماده میکنیم و در یخچال قرار
میدهیم بعد از سرد شدن با بستنی سرو میکنیم.
بستنی
- ۹۵/۰۱/۱۷