بستنی خامه ای سنتی + روش تهییه این بستنی
بستنی
مواد لازم:
شیر ................ ۲ لیوان
نشاسته ................ ۵۰ گرم
شکر ................ ۵۰ گرم
تخممرغ .................. ۲ عدد
وانیل .................. مقداری
زعفران ................ ۱ قاشق مرباخوری
خامه .................۱۵۰ گرم
طرز تهیه :
ابتدا
شیر را بجوشانید و نشاسته را به آن اضافه کنید تا چند دقیقه بپزد. زرده
تخممرغ را که با شکر خوب هم زدهاید را به آن اضافه کنید و بهم بزنید.
سفیده تخممرغ را باید آنقدر بزنید تا کف خالصی شود. آن را هم داخل مایع
بریزید. سپس وانیل و زعفران را هم به آن اضافه نمایید. این مخلوط بیش از دو
دقیقه احتیاج به پختن ندارد. سپس ظرف مایع را بگذارید تا سرد شود. آنگاه
مخلوط را به همراه خامه هم بزنید و در ظرف مخصوص بریزید و داخل فریزر
بگذارید تا زمان سرو کردن آن برسد. البته میتوانید مخلوط را در لیوانهای
مخصوص بریزید و داخل فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد.
بستنی
- ۹۴/۱۲/۲۶